Webinar CME – ‘Humanising Energy in Regional Energy Transitions’, in cadrul Vienna Energy Forum

Avem placerea sa va transmitem  detalii referitoare la webinarul organizat de Consiliul Mondial al Energiei ‘Humanising Energy in Regional Energy Transitions’ (Umanizarea energiei în tranzițiile energetice regionale)
Regiunile sunt în fruntea tranziției energetice. Oportunitățile și provocările tranziției energetice sunt resimțite direct în cadrul industriilor și comunităților locale.
Circumstanțele locale, capacitatea forței de muncă și contextul social vor determina viteza și rezultatul procesului de tranziție. Prin urmare, oamenii și societățile trebuie să fie în centrul schimbării.
Cum putem „umaniza cel mai bine energia” în tranzițiile regionale de energie?

Alăturați-vă pentru o conversație despre provocările și oportunitățile umanizării energiei în tranzițiile energetice regionale, cu următorii invitați:
– Russell Bishop – Principal Economist, Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare
– Nienke Homan – Ministru regional pentru provincia Groningen din Olanda
– Philippe Joubert – Senior Adviser, Consiliul Mondial al Energiei
– Saša Podlogar Žnidaršič – Head of Energy Policy and EU Affairs al HSE, cel mai mare producător de energie electrică din Slovenia, și, de asemenea, membru al grupului de lucru național pentru Coal Exit Strategy

Moderator: Nikolaus Schall – Consultant Internațional

Webinarul va avea loc pe 6 iulie, între orele 15.00 – 16.00 CET și va fi organizat ca eveniment paralel la Forumul Energetic de la Viena ( https://www.viennaenergyforum.org/ ), o conferință internațională dedicată energiei și dezvoltării durabile.
Înregistrare la eveniment: Pentru a se alătura seminarului web, participanții trebuie să se înregistreze la Forumul Energetic din Viena prin acest link: https://www.viennaenergyforum.org/vienna-energy-forum/ . Participarea la forum este gratuită.
Vă rugăm să rețineți: Înregistrarea separată pentru eveniment nu este necesară. Prin înregistrarea la forum, participanții au acces la conferință și la evenimentele secundare. Pentru a se alătura webinarului pe 6 iulie, participanții se pot conecta la platforma conferinței și vor regăsi evenimentul în program.