Webinar – Coooperare RO-NL in domeniul Hidrogenului, 5 Iulie 2021

Avem placerea sa va transmitem  detalii referitoare la organizarea webinarului dedicat colaborarii intre RO si NL in domeniul utilizarii H2 ca sursa de energie curata. Mai jos veti regasi programul manifestarii,  in engleza,  care este limba de lucru a acestui eveniment.

CCIB recomanda participarea la eveniment companiilor interesate (companii energofage, industrii prelucratoare, constructoare de masini, transport, mobilitate, energie, etc.).

Webinarul se va desfasura pe 5 Iulie @9.00 a.m. (NL Time)/10.00 a.m. (RO time) cu tema “Oportunitati de cooperare in domeniul hidrogenului intre Romania si Tarile de Jos ” cu participarea Dl. Dan Dragan, Secretar de Stat, Ministerul Energiei si Dna. Corina Atanasiu,Secretar de Stat, Ministerul Investitiilor si Fondurilor Europene.

Participanti invitati si entitati interesate:Ministerul Energiei,Ministerul Investitiilor si Fondurilor Europene, RVO, TKI New Gas NL, OMV Petrom, Delgaz, Transgaz, Chimcomplex, Gas Unie, New Energy Coalition, Hidroelectrica, Nuclearelectrica si multi altii.

 

Participare: Gratis, cu conditia inregistrarii pana la data de 1 Iulie 2021 la adresa  https://docs.google.com/forms/d/19tFdcWDDlbZoRoFeQJl3FSQHsC4N3bhrU6sthqSdINo/viewform?edit_requested=true

 

AGENDA WEBINAR