IMG_1069

Ziua porților deschise la Camera bucureșteană

„Construirea unor relaţii de colaborare solide si de durată cu membrii comunității de afaceri bucureștene constituie pentru noi o prioritate. De asemenea, credem că un dialog sincer şi constant cu dumneavoastră, dar şi cu decidenții, în limita atribuţiilor conferite nouă de lege, constituie calea sigură şi corectă de eliminare a deficienţelor de parcurs”, a declarat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei bucureştene, în deschiderea Zilei porților deschise la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB).

Evenimentul s-a adresat membrilor și viitorilor membri, colaboratorilor și partenerilor noștri din mediul privat și public și a constituit un excelent prilej pentru a promova în rândul comunităţii de afaceri evenimentele aflate în pregătire, dar și produsele și serviciile aflate în portofoliul CCIB.

„Pe lângă oferta consacrată deja, vă oferim posibilitatea de a organiza evenimente – de la conferințe, forumuri, cursuri și seminarii, până la expoziții, seri muzicale, recepții, prezentări – în sălile, cu capacitate de până la 150 de locuri, din Palatul CCIB, clădire emblematică a Capitalei, cu o istorie remarcabilă”, a punctat George Vodislav, directorul general al Camerei bucureștene.

Echipa CCIB a vorbit participanților despre: serviciile dedicate dezvoltării afacerii, asistența juridică pentru companii (operațiuni la Oficiul Registrului Comerțului, eliberare de certificate, servicii de arbitraj și mediere), oferta centrului de formare (cursuri, workshop-uri, seminarii), instrumentele pentru internaționalizarea afacerilor (misiuni și forumuri de afaceri, promovare pe piețe-țintă, inclusiv prin reprezentanțele Camerei bucureștene din străinătate etc.), oportunitățile de promovare a ofertei firmelor in cadrul evenimentelor organizate de CCIB, în mediul online și în materialele noastre tipărite.

În a doua parte a evenimentului, reprezentanții firmelor participante și-au prezentat activitatea și au vorbit despre elementele de interes în ceea ce privește colaborarea cu echipa noastră : internaționalizarea afacerilor (asistență și consultanță pentru a pătrunde pe noi piețe, identificare și valorificare de noi parteneri și oportunități de afaceri, sprijin pentru accesul institutelor de cercetare la programele guvernamentale de promovare a exportului), oportunități de consolidare a brandului și de creștere a notorietății de marcă utilizând instrumentele oferite de CCIB, sistemul de discount-uri și pachetele de servicii dedicate membrilor Camerei etc.

Ziua porților deschise s-a încheiat cu un tur de prezentare al Palatului CCIB Business Center și cu o sesiune de networking, bun prilej pentru oaspeții noștri de a discuta despre potențiale parteneriate de afaceri, de a lega noi prietenii, dar și de a admira expoziția „București-Leipzig-Lipscani, o poveste europeană”, deschisă publicului până la data de 30 iulie.

Evenimentul a făcut parte din seria de manifestări menite să marcheze aniversarea a 150 de ani de activitate neîntreruptă a Camerei bucureștene, serie derulată sub sloganul Dialog. Identitate. Valoare.

Biroul de Presă al CCIB

Articolul anterior
SEMINARUL POSIBILE CONTROVERSE JURIDICE in APLICAREA REGULAMENTULUI UNIUNII EUROPENE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Articolul următor
Sorin Dimitriu: dezvoltarea economică nu poate avea loc independent de susținerea actelor de cultură și a celor educative (interviu)