IMG_1069

Ziua porților deschise la Camera bucureșteană

„Construirea unor relaţii de colaborare solide si de durată cu membrii comunității de afaceri bucureștene constituie pentru noi o prioritate. De asemenea, credem că un dialog sincer şi constant cu dumneavoastră, dar şi cu decidenții, în limita atribuţiilor conferite nouă de lege, constituie calea sigură şi corectă de eliminare a deficienţelor de parcurs”, a declarat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei bucureştene, în deschiderea Zilei porților deschise la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB).

Evenimentul s-a adresat membrilor și viitorilor membri, colaboratorilor și partenerilor noștri din mediul privat și public și a constituit un excelent prilej pentru a promova în rândul comunităţii de afaceri evenimentele aflate în pregătire, dar și produsele și serviciile aflate în portofoliul CCIB.

„Pe lângă oferta consacrată deja, vă oferim posibilitatea de a organiza evenimente – de la conferințe, forumuri, cursuri și seminarii, până la expoziții, seri muzicale, recepții, prezentări – în sălile, cu capacitate de până la 150 de locuri, din Palatul CCIB, clădire emblematică a Capitalei, cu o istorie remarcabilă”, a punctat George Vodislav, directorul general al Camerei bucureștene.

Echipa CCIB a vorbit participanților despre: serviciile dedicate dezvoltării afacerii, asistența juridică pentru companii (operațiuni la Oficiul Registrului Comerțului, eliberare de certificate, servicii de arbitraj și mediere), oferta centrului de formare (cursuri, workshop-uri, seminarii), instrumentele pentru internaționalizarea afacerilor (misiuni și forumuri de afaceri, promovare pe piețe-țintă, inclusiv prin reprezentanțele Camerei bucureștene din străinătate etc.), oportunitățile de promovare a ofertei firmelor in cadrul evenimentelor organizate de CCIB, în mediul online și în materialele noastre tipărite.

În a doua parte a evenimentului, reprezentanții firmelor participante și-au prezentat activitatea și au vorbit despre elementele de interes în ceea ce privește colaborarea cu echipa noastră : internaționalizarea afacerilor (asistență și consultanță pentru a pătrunde pe noi piețe, identificare și valorificare de noi parteneri și oportunități de afaceri, sprijin pentru accesul institutelor de cercetare la programele guvernamentale de promovare a exportului), oportunități de consolidare a brandului și de creștere a notorietății de marcă utilizând instrumentele oferite de CCIB, sistemul de discount-uri și pachetele de servicii dedicate membrilor Camerei etc.

Ziua porților deschise s-a încheiat cu un tur de prezentare al Palatului CCIB Business Center și cu o sesiune de networking, bun prilej pentru oaspeții noștri de a discuta despre potențiale parteneriate de afaceri, de a lega noi prietenii, dar și de a admira expoziția „București-Leipzig-Lipscani, o poveste europeană”, deschisă publicului până la data de 30 iulie.

Evenimentul a făcut parte din seria de manifestări menite să marcheze aniversarea a 150 de ani de activitate neîntreruptă a Camerei bucureștene, serie derulată sub sloganul Dialog. Identitate. Valoare.

Biroul de Presă al CCIB