Accesarea de fonduri europene nerambursabile în cadrul măsurii 121 – Modernizarea exploataţiilor agricole, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală – PNDR 29 mai 2014

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti are plăcerea de a vă invita să participaţi la workshopul „ Accesarea de fonduri europene nerambursabile în cadrul măsurii 121 – Modernizarea exploataţiilor agricole, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală – PNDR”, în contextul în care PNDR lansează o nouă sesiune de depunere de proiecte în perioada 20 mai – 18 iunie.

Workshopul va avea loc în data de 29 mai 2014, la sediul CCIB, sala Biblioteca, Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, tronson I, etajul 6, conform agendei anexate.

Obiectivul acestui eveniment este aprofundarea etapelor procesului de obţinere a fondurilor nerambursabile pentru PNDR – masura 121, a aspectelor privind întocmirea dosarului de finanţare, cu detalierea problematicii aferente studiului de fezabilitate, cu ajutorul studiilor de caz.

Cursanţii vor primi certificate de participare.

Taxa de participare este de 240 lei/persoană (la care se adaugă TVA) şi se poate achita conform formularului de participare anexat. Pentru detalii şi înscrieri, vă rugăm să ne contactaţi la tel/fax: 021.311.44.99, e-mail: ana.dulgheru@ccib.ro, vali.andronescu@ccib.ro, olga.badea@ccib.ro, persoană de contact dna. Ana Dulgheru.

Agenda de curs 29.05.2014

În speranţa că acest eveniment prezintă interes pentru dumneavoastră, aşteptăm confirmarea participării până la data de 27 mai 2014.