CONGRESUL AAPRESID – dedicat NOILOR TEHNOLOGII DIN AGRICULTURA

Ambasada Argentinei in Romania are placerea sa va invite la cea de-a XXVIII-a editie a Congresului Asociatiei Argentiniene a Producatorilor Agricoli prin Semanare Directa (AAPRESID), care va avea loc in luna august 2020, pe parcursul a noua zile.

Acest eveniment – de referinta pentru agricultura mondiala – va debuta intre 18 si 21 august cu saptamana dedicata networking-ului, punand la dispozitia publicului o uriasa „sala virtuala”, care va reuni companii, institutii si organe de presa dedicate segmentului Agro, functionand in fiecare zi pana la ora 01:00 am (ora locala a Romaniei). Aceasta prima saptamana se va incheia cu un „Black Friday”, in cadrul caruia companiile vor oferi promotii, oportunitati de afaceri si reduceri exclusive.

Intre 24 si 28 august, Congresul se va axa pe tehnologia de ultima ora din domeniu. Evenimentul va pastra formatul traditional cu „paneluri” si „ateliere”, cu prezentari de 40, respectiv 20 de minute si spatiu pentru intrebari din partea publicului.

Conferintele zilnice vor fi impartite in doua sesiuni: intre orele 15:00 si 18:00 si intre orele 21:00 si 24:00 (ora locala a Romaniei), iar evenimentul va putea fi urmarit nu doar de pe computer, ci si de pe telefonul mobil sau tableta, fiecare participant avand astfel posibilitatea de a-si stabili propria agenda personalizata de intalnire si conferinta, pentru a nu rata nimic.

Atasat acestui e-mail va transmitem o scurta prezentare a Congresului AAPRESID in limba engleza.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul web: https://congresoaapresid.org.

Va multumim anticipat pentru participare!

Cu deosebita consideratie,

Ambasada Republicii Argentina in Romania