Excellent SME Romania este un certificat de performanta in domeniul afacerilor, acordat companiilor mici si mijlocii prin afisarea unei sigle specifice pe site-ul web al acestora. Acest certificat este emis pentru cele mai performante companii mici si mijlocii din Romania de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in parteneriat cu COFACE Romania, liderul pietei romanesti de servicii pentru managementul riscului de credit si parte a grupului international COFACE.

In concordanta cu directivele UE, principalul scop al acestui certificat este sa ajute la dezvoltarea si promovarea activitatii companiilor mici si mijlocii prin sustinerea relatiilor de afaceri, imbunatatirea mediului de afaceri romanesc si cresterea transparentei pe piata. De asemenea, acest proiect ajuta companiile sa reduca riscul comercial si financiar care apare la incheierea tranzactiilor comerciale cu partenerii de afaceri.

Certificatul permite partenerilor de afaceri locali si internationali sa verifice existenta companiei si identitatea paginii de internet detinute si, cel mai important, sa se asigure de soliditatea si buna reputatie a acesteia din punct de vedere al situatiei financiare si comerciale.

La baza certificarii stau evaluarea complexa a companiei realizata de catre Coface Romania prin intermediul unui raport de credit si monitorizata zilnic prin verificarea tuturor informatiilor referitoare la evenimentele ce pot avea impact asupra situatiei economico-financiare a companiei si, implicit, asupra capacitatii acesteia de a-si onora obligatiile comerciale fata de partenerii de afaceri.

Concomitent, prin utilizarea tehnologiei web SafeSigned™ detinuta si licentiata de catre compania de servicii informatice CONNET Ltd. din Slovenia, furnizorul tehnologiei de certificare online, este prevenita copierea si utilizarea siglei Excellent SME Romania pentru orice alt site web in afara celuiautorizat.

Mai multe informatii despre Coface Romania Mai multe informatii despre tehnologia SafeSigned ™

DATE DE CONTACT: Coface Romania – Centrul de Informatii si Suport Excellent SME Tel:+40 21 203 4887 e-mail: certificare@coface.ro

RECLAMĂ