Emiterea certificatelor web Excellent SME are la bază tehnologia licențiată SafeSigned, care previne copierea pe site-uri web neautorizate a elementelor distinctive (siglele web și certificatele).

De asemenea, această tehnologie oferă și protecție activă împotriva atacurilor informatice tip phishing și împotriva tentativelor de copiere a site-ului web, precum și monitorizarea disponibilității online a website-ului respectiv. În cazul apariției unor asemenea evenimente, deținătorul site-ului web certificat este notificat imediat.

Sigla ce atestă obținerea certificatului Excellent SME se instalează pe site-ul web al companiei certificate cu ajutorul unui cod .html transmis pe email și poate fi afișată într-una dintre cele 2 variante grafice, conform opțiunii alese:

• FORMAT CLASIC: poate fi poziționată oriunde pe pagina web, schimbându-și poziția la derularea paginii.

r

• FORMAT FLOTANT: este întotdeauna poziționată în colțul din dreapta jos al browserului/paginii web, fiind vizibilă în orice moment fără a fi influențată de derularea paginii.

2

În afară de siglele web afișate pe site, companiile certificate primesc și dreptul de utilizare a elementelor grafice specifice Excellent SME în materialele printate, acestea fiind furnizate la momentul certificării. De asemenea, emitentul poate pune la dispoziția companiei și o variantă tiparită a certificatului, conținând detaliile de identificare ale beneficiarului și data obținerii certificatului.

Certificatul Excellent SME poate fi obținut și de către companiile care nu dețin încă o pagină web proprie, întrucât la momentul certificării este creată în mod automat pe serverele SafeSigned o pagină web de verificare a identității firmei și afișare a certificatului. Pe această pagina web pot fi adăugate și diverse detalii despre activitatea firmei, compania certificată beneficiind din acel moment de propria pagină de prezentare pe Internet.

CONTACT

    RECLAMĂ