Excellent SME România este un certificat de performanță în domeniul afacerilor, acordat companiilor mici și mijlocii prin afișarea unei sigle specifice pe site-ul web al acestora. Acest certificat este emis pentru cele mai performante companii mici și mijlocii din România de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București în parteneriat cu COFACE România, liderul pieței românești de servicii pentru managementul riscului de credit și parte a grupului internațional COFACE.

În concordanță cu directivele UE, principalul scop al acestui certificat este să ajute la dezvoltarea și promovarea activității companiilor mici și mijlocii prin susținerea relațiilor de afaceri, îmbunătățirea mediului de afaceri românesc și creșterea transparenței pe piață. De asemenea, acest proiect ajută companiile să reducă riscul comercial și financiar care apare la încheierea tranzacțiilor comerciale cu partenerii de afaceri.

Certificatul permite partenerilor de afaceri locali și internaționali să verifice existența companiei și identitatea paginii de internet deținută și, cel mai important, să se asigure de soliditatea și buna reputație a acesteia din punct de vedere al situației financiare și comerciale.

La baza certificării stau evaluarea complexă a companiei realizată de către Coface România prin intermediul unui raport de credit și monitorizată zilnic prin verificarea tuturor informațiilor referitoare la evenimentele ce pot avea impact asupra situației economico-financiare a companiei și, implicit, asupra capacității acesteia de a-și onora obligațiile comerciale față de partenerii de afaceri.

Concomitent, prin utilizarea tehnologiei web SafeSigned™ deținută și licențiată de către compania de servicii informatice CONNET Ltd. din Slovenia, furnizorul tehnologiei de certificare online, este prevenită copierea și utilizarea siglei Excellent SME România pentru orice alt site web în afara celui autorizat.

Mai multe informatii despre Coface Romania
Mai multe informatii despre tehnologia SafeSigned ™

DATE DE CONTACT:
Coface România – Centrul de Informații și Suport Excellent SME
Tel:+40 21 203 4887
e-mail: certificare@coface.ro

RECLAMĂ