GESTIUNEA PROIECTELOR

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti organizează cursul de instruire cu tema „GESTIUNEA PROIECTELOR” în perioada 14;

Cursurile se adresează managerilor de IMM-uri, şefilor de departamente, managerilor de proiecte, şefilor de produs, inginerilor de afaceri şi consultanţilor, iniţiatorilor de proiecte în curs de formare.

Competenţele dezvoltate:

  • Analiza propriului proiect într-un context strategic
  • Conceperea, construirea şi conducerea unui proiect într-un context evolutiv
  • Cunoaşterea metodelor şi instrumentelor practice ale managementului de proiect
  • Realizarea comunicării în cadrul unui proiect.

Cursurile beneficiază de expertiza internaţională a dnei Maria Niculescu, consultant internaţional şi profesor universitar în România şi în Franţa în domeniul ştiinţelor de gestiune şi dl.Daniel Lecoeuvre consultant internaţional şi profesor universitar, specialist în domeniul gestiunii proiectelor, organizării, re-engineeringului, calităţii, conducerii schimbării, gestiunii producţiei.

Cursurile vor fi organizate la sediul CCIB şi se vor desfăşura în limba română. Participanţii vor primi certificate de participare în limba română şi franceză.

Anexăm fişa cursului şi formularul de participare. Taxa de participare pentru un curs este de 1350 lei (TVA inclus) şi se poate achita conform formularului de participare anexat. Pentru detalii şi înscrieri, vă rugăm să ne contactaţi la tel/fax: 021.311.44.99, e-mail: ana.dulgheru@ccib.ro, persoană de contact dna. Ana Dulgheru.

În speranţa că veţi aprecia expertiza internaţională a lectorilor ce vor susţine cursurile, aşteptăm confirmarea de participare.

Cu stimă,

Director General

Dan Gabriel Mihuţ

Articolul anterior
Interes reciproc pentru dezvoltarea relatiilor economice romano-egiptene
Articolul următor
Reprezentanta CCIB de la Beijing, dublata de o expozitie permanenta cu produse realizate in Romania