INFORMARE

INFORMARE cu privire la articolul „Demisii la CCIB in semn de protest fata de presedintele institutiei, Sorin Dimitriu”, publicat joi, 22 octombrie 2009, in cotidianul Gardianul

Fata de cele afirmate in articolul „Demisii la CCIB in semn de protest fata de presedintele institutiei”, scris de dl. Cristian Stanescu, facem urmatoarele precizari:

Ioan Badea a fost demis de catre Colegiul de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, cu unanimitate de voturi, iar vicepresedintele Nicolae Vasile nu si-a dat demisia.

Domnul Ioan Badea a fost demis de catre Colegiul de Conducere al CCIB, cu unanimitate de voturi, inclusiv al domnului vicepresedinte Nicolae Vasile, ca urmare a incalcarilor grave si repetate ale statutului CCIB si nu si-a dat demisia. Colegiul de Conducere nu a primit nici o demisie, care oricum trebuia prezentata in ultima sedinta a Biroului de Conducere al CCIB, anterioara sedintei Colegiului de Conducere.
Domnul Nicolae Vasile nu a demisionat. Domnul vicepresedinte al CCIB, Nicolae Vasile, conduce misiunea economica organizata de CCIB in Emiratele Arabe Unite, la Sharjah si Dubai, in perioada 22-28 octombrie a.c.
In ceea ce priveste sedinta Colegiului de Conducere al CCIB din data de 21 octombrie a.c., aceasta s-a desfasurat in conditii de normalitate, principalele teme de discutie fiind prezentate in comunicatul de presa M114/21.10.2009 transmis presei joi, 21.10.2009.
Va multumim.

Biroul de Presa al CCIB