Emiterea certificatelor web Excellent SME are la baza tehnologia licentiata SafeSigned, care previne copierea pe site-uri web neautorizate a elementelor distinctive (siglele web si certificatele).

De asemenea, aceasta tehnologie ofera si protectie activa impotriva atacurilor informatice tip phishing si impotriva tentativelor de copiere a site-ului web, precum si monitorizarea disponibilitatii online a website-ului respectiv. In cazul aparitiei unor asemenea evenimente, detinatorul site-ului web certificat este notificat imediat.

Sigla ce atesta obtinerea certificatului Excellent SME se instaleaza pe site-ul web al companiei certificate cu ajutorul unui cod .html transmis pe email si poate fi afisata intr-una din cele doua variante grafice, conform optiunii alese:

FORMAT CLASIC: poate fi pozitionata oriunde pe pagina web, schimbandu-si pozitia la derularea paginii

r

FORMAT FLOTANT: este intotdeauna pozitionata in coltul din dreapta jos al browserului/paginii web, fiind vizibila in orice moment fara a fi influentata de derularea paginii

2

In afara de siglele web afisate pe site, companiile certificate primesc si dreptul de utilizare a elementelor grafice specifice Excellent SME in materialele printate, acestea fiind furnizate la momentul certificarii. De asemenea, emitentul poate pune la dispozitia companiei si o varianta tiparita a certificatului, continand detaliile de identificare ale beneficiarului si data obtinerii certificatului.

Certificatul Excellent SME poate fi obtinut si de catre companiile care nu detin inca o pagina web proprie, intrucat la momentul certificarii este creata in mod automat pe serverele SafeSigned o pagina web de verificare a identitatii firmei si afisare a certificatului. Pe aceasta pagina web pot fi adaugate si diverse detalii despre activitatea firmei, compania certificata beneficiind din acel moment de propria pagina de prezentarep e Internet.

RECLAMĂ