Ce este Raportul RISC PARTENER?

RISC PARTENER – serviciul de rating si evaluare a companiilor este dezvoltat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei in colaborare cu RisCo, unul dintre cei mai importanţi jucatori din domeniul serviciilor de evaluare a riscului financiar.

Raportul conţine informaţii juridice si financiare actualizate despre afacerile din România, inclusiv limita recomandata de credit marfa, este insoţit de o analiza ampla a companiei pentru care se executa interogarea si este emis in timp real. Raportul analizeaza criterii precum: buna reputaţie, solvabilitatea, profitabilitatea operaţionala, potenţialul de export, incidentele de plata inregistrate, aferente companiilor pentru care se solicita emiterea.  

RISC PARTENER imbraca forma unui certificat unic de rating de tip „semafor”, folosind culorile: rosu – risc foarte crescut, galben – risc peste nivelul mediu, verde – risc scazut si o scara valorica de notare a companiilor pentru care se face interogarea, de la 1 la 10.

Raportul RISC PARTENER poate fi furnizat clienţilor atât în format electronic, pe e-mail, cât şi pe suport hârtie. 

RISC PARTENER este furnizat companiilor cu sediul social (sau punct de lucru) in Capitala de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si este este un instrument util si necesar in fundamentarea deciziilor cu privire la o noua afacere sau un potential partener. Raportul se poate emite, de asemenea, la solicitarea persoanelor fizice.

RECLAMĂ