WORKSHOP – Definitivarea impozitului pe profit pentru anul 2014: o provocare?

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti are plăcerea de a vă invita să participaţi la workshopul cu tema „Definitivarea impozitului pe profit pentru anul 2014: o provocare?”.

Workshopul va avea loc în data de 19 martie 2015, orele 10.00-16.00, la sediul CCIB din Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, tronson I, intr. B, etajul 2.

Evenimentul se adresează contabililor, consultanţilor fiscali, directorilor financiari, directorilor economici ai societăţilor comerciale.

Subiecte abordate:

  • Scutirea de impozit a profitului reinvestit;
  • Cheltuieli de sponsorizare şi protocol;
  • Casare, lipsa în gestiune, pierderi din creanţe
  • Noul formular de declaraţie 101
  • Certificarea declaraţiei 101.

Cursanţii vor primi certificate de participare.

Workshopul este susţinut de Lect. univ. dr. Delia Catarama, TaxPartner in cadrul companiei de consultanta ViboalFindEx, specializata in consultanta fiscala si preturi de transfer.

Dna Cataramă are o bogată experienţă didactică şi practică de peste zece ani, lector universitar în cadrul Catedrei de Finanţe a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, lector al Institutului Naţional de Administraţie Publică – Finanţe Publice, lector în cadrul Institutului Irecson, Director şi lector CECCAR în domeniul fiscalităţii.

Dna Delia Catarama a absolvit ASE, are un master DAFI în “Pieţe financiare şi managementul portofoliilor”, cu bursa de cercetare la Universitatea UniMail din Geneva, Elveţia pe specializarea Finanţe, este doctor în Economie, specializarea Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori şi face parte dintr-o serie de organisme profesionale precum CECCAR, IFA (International Fiscal Association), IPAO Franţa (Institut des Professionnels Associés à l’Ordre des Experts-Comptables). În plus, a reprezentat CECCAR la grupele de lucru Impozite Directe şi Impozite Indirecte din cadrul Federaţiei Experţilor Europeni, Bruxelles şi a deţinut calitatea de membru în Comitetul Executiv al IFA (Rotterdam, Olanda) şi Secretar General al IFA Romania. În prezent, este director executiv al Asociaţiei pentru reformarea Sistemului de Impozite şi Taxe.

Taxa de participare este de 220 lei (la care se adaugă TVA) şi se poate achita conform formularului de participare anexat. Pentru detalii şi înscrieri, vă rugăm să ne contactaţi la tel/fax: 021.311.44.99, e-mail: vali.andronescu@ccib.ro, olga.badea@ccib.ro, persoană de contact dna. Vali Andronescu.

În speranţa că acest eveniment prezintă interes pentru dumneavoastră, aşteptăm confirmarea participării până la data de 17 martie 2015.