banner site – bb iulie 2015

Camera de Comert si Industrie a Muncipiului Bucuresti organizeaza marti, 21 iulie 2015, incepand cu ora 9.00, la Sala Ninel Chiriacescu (Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, tronson I, etaj 8) un nou eveniment din seria Business Breakfast, cu tema „Rolul diplomatiei economice in promovarea si sustinerea intereselor companiilor romanesti in strainatate, precum si in atragerea de investitii straine in tara noastra”.

Invitatul special al acestei editii este domnul ambasador Lazar Comanescu, consilier prezidential, coordonator al Departamentului Politică Externă, participantii avand posibilitatea de a folosi prezenta inaltului demnitar pentru a clarifica o serie de aspecte legate de internationalizarea si perspectiva afacerilor proprii, dar si de a dialoga cu restul participantilor si de a-si prezenta business-ul si obiectivele. 

Prin organizarea evenimentelor din seria Business Breakfast, ne-am propus iniţierea unui dialog mai puţin convenţional, dar eficient între decidenţi şi comunitatea de afaceri. Aceste manifestari constituie, totodata, o execelenta platforma de dialog pentru reprezentantii companiilor prezente si un punct de plecare pentru afaceri profitabile, in contextul in care domeniile in care activeaza participantii sunt, de cele mai multe ori, complementare.

Taxa de participare este 90 lei/persoana (+TVA) pentru membrii CCIB. Taxa de participare pentru firmele ne-membre este de 130 lei/persoana (+TVA).

Inregistrarea la eveniment se face in limita locurilor disponibile, prin completarea formularului anexat.

Pentru mai multe informatii despre eveniment si posibilitatea promovarii firmei cu aceasta ocazie, va rugam contactati Centrul Consultanta Afaceri si Relatii Internationale al CCIB:

Mircea TOADER,
consilier pentru relatii internationale al Presedintelui,
coordonator Centru,
e-mail : mircea.toader@ccib.ro,
tel.021-319.01.05
;
mobil : 0725167894,
fax : 021-319.26.96;

Georgia SIMA,
e-mail: georgia.sima@ccib.ro sau

Stefan TOADER,
e-mail: stefan.toader@ccib.ro.