INVITAȚIE

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti vă invită la evenimentul:

BUSINESS BREAKFAST la Palatul CCIB

cu tema:

CE ÎNSEAMNĂ PNRR PENTRU DIGITALIZAREA IMM-URILOR ÎN 2023?

Află direct de la autorități:

  • Cum poți obține finanțare de până la 100.000 euro, prin PNRR Digitalizarea IMM;
  • Cum să-ți adaptezi modelul de afacere la realitățile digitale;
  • Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești;
  • Ce activități și achiziții poți face prin acest program ;
  • Cine coordonează programul și calendarul acestuia

      INVITAȚI SPECIALI:

Ovidiu CÎMPEAN, Secretar de stat

MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE

și

Marius Viorel POȘA, Subsecretar de stat

MINISTERUL CERCETĂRII, INOVĂRII ȘI DIGITALIZĂRII

joi, 4 mai 2023, între orele 9:00-10:30,

în Aula Carol I, Palatul CCIB, str. Ion Ghica nr. 4, București

Participanții vor avea oportunitatea de a discuta și lămuri cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știe un IMM interesat să participe la inițiativa Digitalizare IMM, activitățile și cheltuielile sprijinite prin program, cofinanțarea necesară, condiții de eligibilitate, domeniile CAEN ineligibile și excepții, calendar depunere proiecte, care sunt așteptările legate de efectele acestor proiecte, etc.

Business Breakfast este un eveniment marca CCIB. Mai puțin formal decât o masă oficială şi mai rapid, Business Breakfast la Palatul CCIB este un model de networking ce vă oferă posibilitatea să vă întâlniți într-un cerc restrâns cu autorități de reglementare și consultanți de top, precum și să identificați noi oportunități de afaceri. În același timp aveți ocazia să puneți întrebări și să primiți răspunsuri direct de la oficiali și specialiști.

Locurile sunt limitate!

Pentru a vă înscrie vă rugăm să completați formularul de participare disponibil pe site-ul www.ccib.ro. Membrii Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București beneficiază de gratuitate (pentru un reprezentant al firmei). Pentru cel de-al doilea participant în cazul firmelor membre CCIB, se acordă reducere de 50% din taxă. Taxa de participare pentru firmele nemembre CCIB este de 40 Euro echivalent în lei (include TVA) și se face în contul RO 61 BRDE 441 SV 5106 892 4410, deschis la BRD sucursala Unirea, cu mențiunea ”Business Breakfast 04 mai 2023”.

 

Pentru alte detalii, puteți contacta echipa de proiect: gabriela.dumitriu@ccib.ro (telefon 0729.164.482) sau sandra.lasculescu@ccib.ro (telefon 0724.021.848).

 

Vă așteptăm!