INVITAȚIE

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti vă invită la evenimentul:

BUSINESS BREAKFAST la Palatul CCIB

cu tema:

Regimul deșeurilor și Sistemul de garanție-returnare (SGR)

Află direct de la autorități:

– ce ai de făcut ca să scapi de amenzile de până la 40.000 de lei;

– când încep controalele;

– care e perioada de grație pentru înscrierea în SGR;

– ce presupune obligația firmelor de a avea un specialist în deșeuri;

– care sunt consecințele pentru administrațiile locale în cazul neînființării centrelor de colectare dedicate tipurilor diferite de deșeuri;

– ce infracțiuni în gestionarea deșeurilor sunt pedepsite cu privarea de libertate.

      INVITAȚI SPECIALI:

Octavian Popescu, director general Direcția Generală Controlul Poluării, Biodiversității, Biosecurității și Ariilor Naturale Protejate, Garda Națională de Mediu

Valentin Neagoe, director Direcția Controlul Poluării, Garda Națională de Mediu

Cosmin Teodoru, director Direcția pentru Gestionarea Deșeurilor în Ministerul Mediului

marți, 7 martie 2023, între orele 9:00-10:30,

în Aula Carol I, Palatul CCIB, str. Ion Ghica nr. 4, București

Participanții vor avea oportunitatea de a discuta și lămuri cele mai stringente modificari aduse de Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 92/2021 privind regimul deşeurilor si Sistemul Garanție-Returnare stabilit prin Hotărârile Guvernului nr. 1.074/2021 si nr. 165/2022.

Business Breakfast este un eveniment marca CCIB, care oferă posibilitatea reprezentanţilor mediului de afaceri să se întâlnească cu autorităţi, specialişti, consultanţi de top pentru a dezbate cele mai importante teme de interes economic şi de afaceri.

Mai puțin formal decât o masă oficială şi mai rapid, Business Breakfast la Palatul CCIB este un model de networking ce vă oferă posibilitatea să vă întâlniți într-un cerc restrâns cu autorități de reglementare și consultanți de top, precum și să identificați noi oportunități de afaceri. În același timp aveți ocazia să puneți întrebări și să primiți răspunsuri direct de la oficiali și specialiști.

Locurile sunt limitate! Pentru a vă înscrie vă rugăm să completați formularul de participare disponibil pe site-ul www.ccib.ro. Membrii Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București beneficiază de gratuitate (pentru un reprezentant al firmei). Pentru cel de-al doilea participant în cazul firmelor membre CCIB, se acordă reducere de 50% din taxă. Taxa de participare pentru firmele nemembre CCIB este de 40 Euro echivalent în lei (include TVA) și se face în contul RO 61 BRDE 441 SV 5106 892 4410, deschis la BRD sucursala Unirea, cu mențiunea ”Business Breakfast 07 martie 2023”.

 

În foarte scurt timp revenim și cu numele reprezentanților autorităților în domeniu care vor aduce cele mai noi informații pe temele aflate în discuție.

 

Pentru alte detalii, puteți contacta managerul de proiect: gabriela.dumitriu@ccib.ro (telefon 0729.164.482).

 

Vă așteptăm!